En İyi Ücretsiz Blogger Temaları Şık Kaliteli Tasarımlar

En iyi ücretsiz blogger temaları kaliteli, SEO uyumlu, mobil uyumlu ve adsense uyumlu temalar olmasına dikkat ettik. Siteniz için olmazsa olmaz güncel seo kriterleri baz alınarak ücretsiz blogger temaları seçtik.

Temaların tasarım ve kalite olarak en iyi blogger temaları seçmeye özen gösterdik. Ücretsiz blogger temaları 2021 yılı için en önemli faktörler arasında yer alan hızlı, SEO uyumlu ve tasarımı ile öne çıkan temaları listeledik.

{tocify} $title={İçindekiler}

En iyi ücretsiz blogger temaları kaliteli şablonları seçerken tasarıma önem verenlerin bile beğeneceği kaliteli blogger temaları ücretsiz seo uyumlu olmasına özen gösterdik. Yeni nesil temaları test ettikten sonra listeledik. Blogunuz için uygun tema seçimi oldukça önemli sitenizin kaliteli profesyonel bir görünüme sahip olması ziyaretçilerin sitenize güvenini artırır.

Blogger Temaları
En İyi Ücretsiz Blogger Temaları


Mobil, responsive, hız ve yapısal veri için test edebilirsiniz. Ücretsiz blogger temaları aşağıdaki linklerden test edebilirsiniz.

Ücretsiz Blogger Temaları Özellikleri

Ücretsiz blogger temaları sıralarken herhangi bir kritere göre sıralama yapmadık. Kaliteli blogger temaları keşfettikçe güncel bir şekilde eklenecektir.

Blogger tema seçiminde dikkat ettiğimiz kriterler

  1. Seo Uyumlu
  2. Hızlı
  3. Kullanışlı
  4. Adsense Uyumlu
  5. Mobil Uyumlu
  6. Responsive Tasarım
  7. Yapısal Veriler (schema.org)
  8. Kaliteli Tasarım
  9. Meta Etiketler
  10. Open Graph Meta Etiketleri (Facebook Meta Etiketleri)
  11. Twitter Card Meta Etiketleri (Twitter Meta Etiketleri)
  12. Schema işaretlemeleri

En iyi seo uyumlu ücretsiz blogger temaları 2021 yılı için kullanışlı ve kaliteli olmalarına dikkat edildi.

1. Smag Blogger Teması

Smag Blogger Teması
Smag Blogger Teması


Smag blogger teması ücretsiz kullanabileceğiniz profesyonel bir görünüme sahip çeşitli ve kullanışlı widgetler sayesinde blogunuz kaliteli ve şık bir görünüme sahip olacaktır.

Kullanım amacı bir çok sektöre hitap edecek şekilde oluşturulmuş bu seo uyumlu ücretsiz blogspot temaları haber sitesi, kişisel blog, teknoloji blog, yemek tarihi blogları için uygundur.

Videolar için güzel tasarlanmış blogger teması, açılır menü, sosyal paylaşım düğmeleri, popüler yazılar, son yazılar, arama butonu ve reklam yerleşimi için uygun tasarlanmış. Smag blogger teması ücretli versiyonu da mevcut premium sürümü satın alınabilir.

Kullanışlı widgetlara sahip bu tema, widget kullanımı azaltarak ve görsel optimizasyon yaparak blog hızınızı artırmanız önerilir.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

2. OnePress Blogger Teması

OnePress Blogger Teması
OnePress Blogger Teması

OnePress blogger teması seo uyumlu hızlı yüklenme süresi ve uygun schema yapısı ile göze çarpan bir ücretsiz blogger teması haber siteleri, teknoloji siteleri, kişisel blog ve yemek tarifi gibi bir çok alanda kullanılabilir.

Onepress, blogspot için en iyi ücretsiz blogger temaları arasında kaliteli ve güzel bir tasarıma sahiptir. Öne çıkan özellikleri sosyal paylaşım düğmeleri, çoklu menü tasarımına sahip tasarım ile adsense reklam yerleşimi ve seo uyumlu yapısı ile göze çarpıyor.

Üst alanda öne çıkarmak istediğiniz üç adet alan bulunuyor ayrıca temayı dilediğiniz şekilde düzenlemeniz için hızlı düzenleme ayarları bulunmaktadır.

Ücretsiz sürümde bazı kısıtlamaları bulunuyor ancak kısıtlı şekilde bile gayet güzel isteyenler premium sürümü satın alabilir.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

3. Gmag Blogger Teması

Gmag Blogger Teması
Gmag Blogger Teması

Gmag blogger teması için OnePress temasının bir üst versiyonu denilebilir... Premium tema ayarlarında hızlı, başarılı ve kolay düzenlenebilen bir blogger teması olarak.

Haber sitesi, magazin blog, dizi, film öneri ve teknoloji blog vb. için oldukça güzel ve kaliteli ücretsiz blogger temaları arasında yer alıyor.

En güzel yanı ise her etiket için ana sayfada bir alan oluşturmanıza izin veren yapısı ile öne çıkıyor. Ücretli versiyonunda karanlık mod mevcut ve gmag teması ücretsiz blogger temaları arasında ideal bir yapıya sahiptir.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

4. Mini Site Blogger Teması

Mini Site Blogger Teması
Mini Site Blogger Teması

Mini site blogger teması duyarlı tasarımı (responsive), seo uyumlu ve hızlı bir yapıya sahip ücretsiz blogspot bir temadır. Kişisel blog vb .için oldukça uygundur.

Mini site tek sütundan oluşan arama kutusu, ilgili yazılar, sosyal paylaşım düğmeleri bulunan seo uyumlu blogger tema yüklenme süresi oldukça hızlı bir temadır.

Schema ve breadcrumbs ayarları optimize edilmiştir. Mini site, blogger temaları ücretsiz olarak kullanabileceğiniz basit hızlı bir tasarıma sahiptir.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

5. Juragan Blogger Teması

Juragan Blogger Teması
Juragan Blogger Teması

Juragan blogger teması sade, şık bir görünüme sahip duyarlı, mobil uyumlu ve seo uyumlu ücretsiz blogspot temaları arasında yer alıyor.

Juragan temasının öne çıkan özellikleri hızlı yüklenmesi, iki arama alanı olması, reklam yerleşimi için uygun alanların olmasıdır.

Ayrıca sosyal paylaşım butonları, sosyal medya alanlarının bulunması ve yapısal verilerin (schema) olması bu temayı öne çıkarıyor. Birçok farklı amaç için kullanabileceğiniz güzel bir temadır.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

6. Viral Go! Blogger Teması

Viral Go! Blogger Teması
Viral Go! Blogger Teması

Viral go! blogger teması yüklenme hızı yüksek, 2 sütun, arama butonu, açılır menü, adsense reklam yerleşimi için uyumlu ücretsiz blogger temaları arasında kaliteli bir yapıya sahiptir.

Ziyaretçilerinizin site içi gezinmesine yardımcı olacak widgetler sayesinde googlede sıralamanızı yükseltmenize yardımcı olabilecek şık, güzel ve kaliteli bir blogger temadır.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

9. 10 Magz Blogger Teması

10 Magz Blogger Teması
10 Magz Blogger Teması

10 Magz blogger teması haber siteleri, magazin blog, yemek tarifi gibi blog veya siteler için uygun seo uyumlu, yapısal veri vb. gibi kriterlere uygun yapılandırılmış kaliteli blogspot temayı farklı amaçlar içinde kullanabilirsiniz.

Ücretsiz blogger temaları arasında güzel bir tasarıma sahip kullanışlı bir temadır. Temanın bazı özellikleri ise açılır menü yapısı, etikete dayalı kategori alanı, öne çıkarılmış haber, kayan yazı eklentisi gibi bir çok özelliğe sahiptir.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

10. Animag Blogger Teması

Animag Blogger Teması
Animag Blogger Teması

Animag blogger teması ücretsiz olarak kullanabileceğiniz anime, dizi, film dizi tanıtım veya önerileri için uygun ücretsiz versiyonu kullanabilirsiniz. Blogger ücretsiz film (video) temaları için sayfayı ziyaret edin.

Ücretli versiyonları da bulunan bu tema 2 kolonlu seo uyumlu, adsense uyumlu, mobil uyumlu, kısa kodlar ile basit bir şekilde sitenizi düzenleyebilirsiniz. Animag teması kaliteli, şık bir tasarıma sahip ücretsiz blogger için ideal bir temadır.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

11. Gravity Blogger Teması

Gravity Blogger Teması
Gravity Blogger Teması

Gravity blogger teması ücretsiz ve premium versiyonları mevcut ücretsiz gravity blogger teması son derece şık ve kaliteli bir görünüme sahiptir.

Gravity teması seo uyumlu, mobil uyumlu, yapısal veri yapılandırılmış, hızlı yüklenme süresi ve özel reklam alanları ile öne çıkıyor. En iyi blogger temaları arasında farklı bir tasarım ile öne çıkan gravity teması sade güzel bir tasarıma sahip.

Mevcut yapı olarak 2 kolonlu, arama kutusu, öne çıkarılmış alan ve önerilen yazı gibi bir çok bölümü kolaylıkla yapılandırmanıza izin veren bölümler sayesinde sitenizi kolay bir şekilde kurabilirsiniz.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

12. Ripple Clean Blogger Teması

Ripple Clean Blogger Teması
Ripple Clean Blogger Teması

Ripple clean blogger teması 2 kolonlu schema, breadcrumbs, mobil uyumlu, responsive ve seo uyumludur bir temadır.

Widget kullanımını minimum seviyede tutulmuş bu sayede hızlı yüklenme süresi ile öne çıkan blogspot tema şık bir görünüme sahiptir. Açılır menü, arama kutusu ve sosyal paylaşım düğmeleri mevcut ve ücretsiz olarak bu temayı kullanabilirsiniz.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

13. Raptor Blogger Teması

Raptor Blogger Teması
Raptor Blogger Teması

Raptor blogspot teması şık ve profesyonelce tasarlanmış hızlı ve seo uyumlu bir yapıdadır. UI dostu tasarımla geliştirilen Raptor Teması çok fonksiyonlu ve daha gelişmiş özelleştirilebilir seçenekler ile hızlı seo dostu temadır.

Blogger'ın yeni nesil temalarını temel alır ve emoji ile yeni bir yorum widget'ına sahiptir. Temada öne çıkarılmış 3 görsel bulunan blogspot temada üst açılır menüde görselde eklenebilmektedir. Şık, Kaliteli tasarımı tam boyut ve 2 kolonlu yapı sunmaktadır. Haber sitesi, teknoloji blogu veya magazin blogları için ücretsiz blogger temaları arasında seçim yapılabilecek güzel alternatif olarak kullanılabilir.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

15. Malina Blogger Teması

Malina Blogger Teması
Malina Blogger Teması

Ücretsiz kullanabileceğiniz Malina Blogger Teması instagram projeleri için oldukça elverişli instagram eklentisi mevcut öne çıkarılmış görsellerin geçişli olması ayrıca güzel açılır menü sosyal paylaşım düğmeleri mevcuttur.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

16. Plate Blogger Teması

Plate Blogger Teması
Plate Blogger Teması

Plate blogger teması ücretsiz kullanabileceğiniz premium ayarında bir tema üst tarafta öne çıkarılmış 3 görsel özelleştirilebilir footer alanı kaliteli, şık tasarımlı blogger temaları arasında diğer temalarda olduğu gibi bir çok özellik mevcut.

Yemek tarifi siteleri, makyaj blog, seyehat blog, sağlık ve güzellik blogları için oldukça elverişli bir blogger tema.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

17. Cocco Stylish Blogger Teması

Cocco Stylish Blogger Teması
Cocco Stylish Blogger Teması

Cocco Stylish blogger teması instagram üzerinden faaliyet gösterenler için oldukça güzel şık bir blogspot tema temiz, modern, kullanıcı dostu, özelleştirilebilir, esnek, işlevsel ve tamamen duyarlı blogger temasıdır.

Bir çok blogda kullanılabilecek bir yapıda olan cocco stylish teması instagram eklentisi olması ayrıca şık ve kaliteli tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

18. Vozga Blogger Teması

Vozga Blogger Teması
Vozga Blogger Teması

Vozga Blogger Teması kurumsal firma, makyaj, seyahat, güzellik ve kişisel blog gibi bir çok alanda kullabileceğiniz hızlı optimize edilebilen bir yapısı mevcut.

Ücretsiz blogger temalası arasında kurumsal firmalara hitap edebilecek güzel bir tema.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

19. Blanter Wisdom Blogger Teması

Blanter Wisdom Blogger Teması
Blanter Wisdom Blogger Teması

Sade ve şık tasarımıyla ön plana çıkan Blanter Wisdom teması yüklenme hızı oldukça başarılı mobil hızı 85 üzeri olan blogger temada arama kutusu, sosyal paylaşım düğmeleri, öne çıkarılmış görsel, şık menü yapısı ve açılır menü ile öne çıkan bazı özellikleri ile gayet başarılı bir ücretsiz blog teması arasındadır.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

20. Celfie Blogger Teması

Celfie Blogger Teması
Celfie Blogger Teması

Celfie Blogger teması moda için oldukça elverişli harika bir blogger tema seyahat, moda, seyahat blog, yemek tarifi blog, yaşam tarzı blog, macera blog, teknik blog ve diğer harikalar gibi kişisel bloglar için yapılandırması mümkün ve kolaydır.

Ücretsiz kullanabileceğiniz bu blogger tema bir çok güzel özelliğe sahiptir.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

21. Supermag Blogger Teması

Supermag Blogger Teması
Supermag Blogger Teması

Ücretsiz blogger temaları arasında yeni çıkan 2021 yılı için kullanışlı, kaliteli bir tema daha ekledik. Supermag blogger teması seo kriterleri baz alınarak kaliteli bir tasarım ile kullanılmaya hazır.

Google lighthouse verilerine baktığımızda mobil hız skoru 80 puan, ulaşılabilirlik 85 puan, en iyi uygulamalar 93 puan ve en önemlisi seo 100 puan olarak görünmektedir. Google news kayıtlı siteniz için güzel blogger ücretsiz teknoloji temaları arasında yer alıyor.

Ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi blogger temaları arasında ve iyi optimize edilmiş tema olabilir. Blogger temanın tasarımıda gayet başarılı şık ve kaliteli görünmektedir.

Supermag blogger temasının özellikleri ise açılır menü, mega menü, kısa kodlar, kolay düzenlenebilir yapısı gibi bir çok özelliği barındırıyor.

Ücretli versiyonu da bulunan temanın premium sürümünde ise çerez uyarısı eklentisi, karanlık mod gibi bir kaç güzel özelliği daha bulunuyor.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

22. GNews Blogger Teması

GNews Blogger Teması


Gnews blogger teması blogger için haber teması arayanlar için güzel kaliteli ve SEO uyumlu bir tasarım ile kullanılabilir. Gnews teması supermag temasının haber veya teknoloji siteleri için yeni yapısıyla düzenlenmiş hali denilebilir. News kayıtlı blogger haber temaları arayışınıza bu tema ile sonlandırabilirsiniz.

Demo ve İndirmek İçin Tıklayın...

En İyi Blogger Temalarını Nasıl Belirledik?

Ücretsiz blogspot temaları önerilerinde seo uyumlu temalar olmasına dikkat ederek seçtik. Bir çok alanda kullanılabilecek kalite, şık tasarımlı ücretsiz blogspot temaları kişisel blog, teknoloji blog, yemek tarifi siteleri ve haber siteleri gibi farklı blogger projenizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Daha önce blogger ücretsiz temaları listeledik. Listelediğimiz blogspot temaları seo kriteleri baz almıştık şimdiki blogspot temalarda da aynı şekilde listelemeye dikkat ettik. Tanıtacağımız temalarda güncel seo kriterlerine uygun ve diğer tanıttığımız temalarda olduğu gibi geçerli diğer kriterler bunlar içinde geçerlidir.

Kaliteli, şık ve işlevsel temalar kullanıcı deneyimi ve sitede kalma sürelerini olumlu yönde etkileyen faktörler arasındadır. Ücretsiz kaliteli blogspot temaları için güncel seo kriterleri dikkate alındı.

Blogunuza uygun tema seçimi oldukça önemli sitenizin kaliteli, profesyonel bir görünüme sahip olması ziyaretçilerin sitenize güvenini artırır.

Blogger üzerinden blog veya site kurmak isteyenler varsayılan blogger ücretsiz temalar arasında herhangi bir tema kullanılabilir. Blogger varsayılan temaları görünüm olarak ihtiyacınızı karşılayamayacaktır.

Tema seçiminde son derece dikkatli davrandık ve bazı testlere tabi tuttuk. Bedava blogger temaları olmaları nedeni ile bazı kısıtlamalara tabi olan temalar mevcut ancak bu kısıtlamalar bedava sunulan temalar için son derece önemsiz durmaktadır.

Wordpress yazılımında olduğu gibi blogger için de farklı amaçlar için tasarlanmış birbirinden kaliteli ücretsiz blogspot temaları mevcut.

İhtiyacınız için farklı tasarıma sahip haber siteleri, yemek tarifi siteleri veya kişisel bloglar için güzel, kaliteli, mobil ve seo uyumlu blogger temaları tercih etmelisiniz.

Sektörünüz her ne olursa size uygun olabilecek kaliteli blogger temaları ücretsiz seo uyumlu temaları bulabilecek. Bedava blogger temaları seçerken bazı kriterlere göre seçtik.

Güncel seo tekniklerine uygun temaları sizin için derlemeye dikkat ettik. Yakın zamanda data-vocabulary.org schema kullanımdan kaldırıldı.

Search console data-vocabulary.org schema kullanımlarında hata vermeye başladı. Bu temaların güncel seo uyumlu olmasına dikkat edildi. Ücretsiz blogger temalarında data-vocabulary.org şeması hatası vermeyecektir.

Ücretsiz seo uyumlu blogger temaları seçiminde tema hızına dikkat etmekteyiz. Bazı temalarda widgetlar sayesinde çok şık bir tasarıma sahip olabilmekte ancak aşırı widget kullanımı site hızınızı düşürecektir.

Ücretsiz blogger temaları, temanın tasarımcısı veya satıcısı tarafından ücretsiz sunulan versiyonlarıdır. Her biri faklı tasarıma sahip blogger tema yükleme & Türkçe yapma kolay bir şekilde yapılabilmektedir..

Seo için çok önemli bir yere sahip olan site hızı için temanız da görsel optimizasyon yapmanız ve gereksiz widget kullanmamanız önerilir.

Listelediğimiz temaları içinde, ücretsiz blogger temaları bulabilecek ve isteyenler premium sürümlerini satın alabilir. Tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz temalar olmasına dikkat ettik. Tabii ücretsiz versiyonlarda bazı kısıtlamalar olabiliyor.

Blogger için tasarlanan temaları blogspot uzantılı blogunuzda veya ücretsiz hosting için kurduğunuz sitenizde kullanabilirsiniz. Her türlü site ve blog için tema listelemeye dikkat ettik.

Blogger üzerinden bir çok faklı proje oluşturabilirsiniz bizde faklı blog türleri için farklı temalar listeledik. Listede bulabileceğiniz tema türleri ve yeni kaliteli temaları buldukça güncellenecektir.

  • Haber temaları
  • Kişisel blog temaları
  • Teknoloji temaları
  • Dizi - Film temaları (Video temaları)
  • Yemek tarifi temaları
  • En iyi ücretsiz blogger temaları (Kaliteli blogger temaları)

Blogger Haber Temaları

Blogger siteler için güzel tema bulmak oldukça güç wordpress temaları gibi çok fazla alternatif olmasa en iyi haber temaları bulabileceksiniz. Blogger haber temaları arasında kaliteli olanları listeye eklemeye dikkat ettik. Temaları ücretsiz kullanabilirsiniz tabii tabı kısıtlamaları olabilir.

Google news kayıtlı sitelerin de kullanabileceği temalar, tasarım olarak ve haber siteleri için uygun yapısal veriler kullanılmıştır.

TechMag Haber Teması

TechMag Blogger Teması
TechMag Blogger Teması


OnePress
Haber Teması

OnePress Blogger Teması
OnePress Blogger Teması


Gmag
Haber Teması

Gmag Blogger Teması
Gmag Blogger Teması


10 Magz
Haber Teması

10 Magz Blogger Teması
10 Magz Blogger Teması


Gnews Haber Teması

Gnews Haber Teması

Blogger Kişisel Blog Temaları

Kişisel bloglar için bir birinden farklı tasarıma sahip ücretsiz kullanabileceğiniz gibi satın da alabilirsiniz. Blogger kişisel blog temaları kaliteli tasarımlarının yanında seo uyumlu temalar olmasına dikkat ettik.

Heather Kişisel Blog Teması

Heather Blogger Teması
Heather Blogger Teması


Kinsley Minimal
Kişisel Blog Teması

Kinsley Minimal Blogspot Teması
Kinsley Minimal Blogger Teması


Volta Redesign
Kişisel Blog Teması

Volta Redesign Blogger Teması
Volta Redesign Blogger Teması


Sora Seo 2
Kişisel Blog Teması

Sora Seo 2 Blogger Teması
Sora Seo 2 Blogger Teması


Director
Kişisel Blog Teması

Director Blogspot Teması
Director Blogger Teması


Seoify
Kişisel Blog Teması

Seoify Blogger Teması
Seoify Blogger Teması


Freebify
Kişisel Blog Teması

Freebify Blogspot Teması
Freebify Blogger Teması


Nitro
Kişisel Blog Teması

Nitro Blogspot Teması
Nitro Blogger Teması


SeoPro
Kişisel Blog Teması

SeoPro Blogger Teması
SeoPro Blogger Teması


Colorify
Kişisel Blog Teması

Colorify Blogspot Teması
Colorify Blogger Teması


Smag Kişisel Blog Teması

Smag Blogger Teması
Smag Blogger Teması



Blogger Teknoloji Temaları

Teknoloji blogları için uygun tasarıma sahip blogger için geliştirilmiş temaları ücretsiz de kullanabilirsiniz. Blogger teknoloji temaları arasında oyun, apk veya güncel teknoloji haberleri yayınlayabilirsiniz.

Techmax Teknoloji Teması

Techmax Teknoloji Blogger Teması
Techmax Teknoloji Blogger Teması

Seoify Teknoloji Teması

Seoify Blogger Teması
Seoify Blogger Teması


Metronic
Teknoloji Teması

Metronic Blogger Teması
Metronic Blogger Teması


TechMag
Teknoloji Teması

TechMag Blogger Teması
TechMag Blogger Teması


Mono
Teknoloji Teması

Mono Blogger Teması
Mono Blogger Teması


LineMap
Teknoloji Teması

LineMap Blogger Teması
LineMap Blogger Teması


Blogger Dizi - Film Temaları (Video Temaları)

Blogger dizi film (Video) temalarını, dizi film eleştiri veya tanıtmak için kullanabileceğiniz gibi video yayınlamak için kullanılabilir. Blogger dizi - film temaları (video temaları) için seo uyumlu temalar olmasına dikkat ederek seçtik. Bir çok alanda kullanılabilecek kalite, şık tasarımlı ücretsiz blogger temaları blogger projenizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Filmax Movie Dizi - Film Teması

Filmax Movie Blogspot Teması
Filmax Movie Blogger Teması

Game X Blogger Teması - Oyun Video Teması

Game X Blogger Teması
Game X Blogger Teması


Blogger Yemek Tarifi Temaları

Blogger üzerinden yemek tarifleri yayınladığınız siteniz için en iyi blogger yemek tarifi temaları listeledik. Ayrıca yemek tarifi blogları için kişisel blog temalarını da kullanabilirsiniz. Blogger için diğer temaları kullanabileceğinizden dolayı diğerlerini blogger yemek tarifi temaları arasına eklemedim.

Plate Yemek Tarifi Teması

Plate Blogger Teması
Plate Blogger Teması


Celfie Yemek Tarifi Teması

Celfie Blogger Teması
Celfie Blogger Teması



Meline Yemek Tarifi Teması

Meline Yemek Tarifi Teması


En İyi Ücretsiz Blogger Temaları (Kaliteli Blogger Temaları)

En iyi ücretsiz blogger temaları (Kaliteli Blogger Temaları) seçerken kaliteli, SEO uyumlu, mobil uyumlu ve adsense uyumlu temalar olmasına dikkat ettik. Siteniz için olmazsa olmaz güncel seo kriterleri baz alınarak ücretsiz blogger temaları seçtik.

En iyi blogger temaları seçiminde dikkat ettiğimiz kriterler

  1. Seo Uyumlu
  2. Hızlı
  3. Adsense Uyumlu
  4. Mobil Uyumlu
  5. Responsive Tasarım
  6. Yapısal Veriler
  7. Kaliteli Tasarım
  8. Meta Etiketler
  9. Open Graph Meta Etiketleri (Facebook Meta Etiketleri)
  10. Twitter Card Meta Etiketleri (Twitter Meta Etiketleri)
  11. Mini Site Blogger Teması

Mini Site Ücretsiz Blogger Teması

Mini Site Blogger Teması
Mini Site Blogger Teması


Juragan Ücretsiz Blogger Teması

Juragan Blogger Teması
Juragan Blogger Teması


Viral Go! Ücretsiz Blogger Teması

Viral Go! Blogger Teması
Viral Go! Blogger Teması


In Seo Ücretsiz Blogger Teması

In Seo Blogger Teması
In Seo Blogger Teması


İn seo read Ücretsiz Blogger Teması

İn seo read Blogger Teması
İn Seo Read Blogger Teması


Animag Ücretsiz Blogger Teması

Animag Blogger Teması
Animag Blogger Teması


Gravity Ücretsiz Blogger Teması

Gravity Blogger Teması
Gravity Blogger Teması


Ripple Clean Ücretsiz Blogger Teması

Ripple Clean Blogger Teması
Ripple Clean Blogger Teması


Raptor Ücretsiz Blogger Teması

Raptor Blogger Teması
Raptor Blogger Teması


Malina Blogger Teması

Malina Blogger Teması
Malina Blogger Teması


Cocco Stylish Blogger Teması

Cocco Stylish Blogger Teması
Cocco Stylish Blogger Teması


Vozga Ücretsiz Blogger Teması

Vozga Blogger Teması
Vozga Blogger Teması


Blanter Wisdom Blogger Teması

Blanter Wisdom Blogger Teması
Blanter Wisdom Blogger Teması


Supermag Blogger Teması

Supermag Blogger Teması
Supermag Blogger Teması


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski